Udlejning

Samtlige vores forlystelser som hører under DS/EN14960 standarden er efterset af Force Technology og der foreligger godkendte synsbøger. Ligeledes er alle synsbøger godkendt og underskrevet af Nordjyllands Politi. Standarden DS/EN14960 gælder for oppustelige legeredskaber beregnet til børn under 14 år til brug for leg enten individuelt eller kollektivt. Standarden specificerer sikkerhedskrav og prøvningsmetoder for oppustelige legeredskaber, hvor de primære aktiviteter er det at hoppe og rutsje.

Vores forsikringsforhold lever op til gældende krav - både hvad angår erhvervsansvars- og produktansvarsforsikring.

Vi har gjort det nemt for vores kunder at downloade alt nødvendigt materiale, som skal anvendes ved leje af forlystelser.

Opstillingsansøgningen skal udfyldes og fremsendes af arrangør (lejer) til det lokale tilladelseskontor, hvis arrangementet er i offentligt regi eller har offentlig karakter.

Erhvervsforsikringen skal medsendes sammen med opstillingsansøgningen af arrangør (lejer) til det lokale tilladelseskontor,  hvis arrangementet er i offentligt regi eller har offentlig karakter.

Ansvarssedlen skal udfyldes af arrangør (lejer) og fremsendes til HopHans.dk, hvis HopHans.dk ikke forestår opsynet af udlejede forlystelser til et arrangement.

Med venlig hilsen
HopHans.dk ApS

Dokumenter vedrørende udlejning

hent-opstillingsansgning.png

hent-erhvervsforsikring.png

hent-ansvarsseddel.png

40 78 17 27
AALBORG
20 66 13 99
ÅRHUS
21 13 31 56
VEJLE
40 11 28 00
ODENSE
20 30 25 28
ROSKILDE

Salg, Udlejning og Events!

Tilbud på arrangement med Rodeotyr

Lej Rodeotyr i juli til sæson 2021 & få Western Sumobrydning & Lassokast med GRATIS!

BOOK HER 

Klik og se vores tilbud