Salg af oppustelige forlystelser

Vi bliver ofte mødt med undren over både at udleje og sælge forlystelser. Som oftest er det konkurrenter, der også sælger forlystelser, der retter kritikken. Vores kunder er tilfredse. De profiterer af at købe deres produkter hos en erfaren udlejer, der kan råde til det helt rette køb i forhold til efterspørgsel og omsætning.

Vi ligger altid inde med et stort varelager af nye og brugte forlystelser. Vi er hurtige, initiativrige og til at tale med.

Ud over vores store varelager kan vi hurtigt få produceret forlystelser af enhver art. Der skal typisk forventes en leveringstid på ca. 5 uger og en forudbetaling på minimum 30% af bruttoprisen. Sidstnævnte kan variere, dels i forhold til eventuelle tidligere køb og dels i forhold til det investerede beløb.

Vores forsikringer modsvarer alle krav og vores forlystelser opfylder gældende EU norm - forlystelses cirkulæret DS/EN14960. Alle vores produkter er som hovedregel - med mindre andet ønskes - full webbed på hoppefladen og i alle samlinger. Vores anvendte PVC bliver produceret i England af Coating Applications Group. Alle købte forlystelser fra HopHans.dk bliver leveret med dokumentation fra den engelske producent, samt foreskrifter på PVC kvaliteten til brandmyndighederne og synsinstanserne. 99% af vores solgte forlystelser er leveret i caped halvmat PVC - resten i standard mat eller standard glossy.

Med Venlig Hilsen
HopHans.dk

40 78 17 27
AALBORG
20 66 13 99
ÅRHUS
21 13 31 56
VEJLE
40 11 28 00
ODENSE
20 30 25 28
ROSKILDE

Tilbud på arrangement med Rodeotyr

Lej Rodeotyr i juli til sæson 2021 & få Western Sumobrydning & Lassokast med GRATIS!

BOOK HER 

Klik og se vores tilbud