Om HopHans.dk ApS

Tanken bag HopHans.dk blev grundlagt i 2007. De mange anerkendende tilbagemeldinger fra samarbejdspartnere resulterede i, at beslutningen om den helt store satsning allerede blev effektueret sommeren 2008.

Der blev arbejdet indgående på producentjagt i England og efter massive garantistillelser over for tre engelske stabile og anerkendte producenter tog tingene virkelig fart. Vores garantistillelser har gjort vores leverandører fleksible og har givet os meget stor indflydelse, hvilket har mundet ud i helt fantastiske indkøbspriser. Det kommer naturligvis vores kunder til gode og har direkte resulteret i, at vi i dag har solgt til adskillige danske udlejere - store som små, eksporteret til både Færøerne, Sverige, Norge, Dubai og primært Tyskland!

HopHans.dk har sideløbende med salgsarbejdet etableret en stor og stabil kundekreds inden for udlejning af forlystelser og events. En kundekreds, som holder fast og påskønner præcision, sikkerhed og en altid positiv dialog.

HopHans.dk profilerer sig ved at samarbejde med alle i branchen. Ud over udlejning og salg beskæftiger vi os også med totalunderholdningskoncepter. På bedste tivolimanér forestår vi underholdningen med vores forlystelser og fun food på store pladser rundt omkring i landet. Eksempelvis Jerslev Marked mod nord og Landbrugsmessen Gl. Estrup mod syd.  

HopHans.dk er en seriøs, menneskelig og i særdeleshed en troværdig samarbejdspartner, som har moralen og økonomien i orden!

 

Med venlig hilsen

HopHans.dk 

40 78 17 27
AALBORG
20 66 13 99
ÅRHUS
21 13 31 56
VEJLE
40 11 28 00
ODENSE
20 30 25 28
ROSKILDE

Tilbud på arrangement med Rodeotyr

Lej Rodeotyr i juli til sæson 2021 & få Western Sumobrydning & Lassokast med GRATIS!

BOOK HER 

Klik og se vores tilbud